Foto’s verdachte getoond in opsporingsprogramma’s

Scheveningen – Vanavond in Team West en Opsporing Verzocht wordt opnieuw aandacht besteed aan het dodelijk steekincident op de Pier in Scheveningen.

Dodelijk steekincident l Pier Scheveningen
Op maandagavond 10 augustus rond 18.30 uur werd de 19-jarige Cennethson Janga uit Rotterdam neergestoken op de Pier aan de Scheveningse Strandweg. De jongen man overleed aan zijn verwondingen. Het rechercheonderzoek is momenteel nog in volle gang en voor deze zaak zitten inmiddels drie mensen vast. Op dit moment is het team dringend op zoek naar de 20-jarige Amsterdammer Tyrece Raoul Balbin. De man wordt gezocht vanwege zijn betrokkenheid de verdachte die een vuurwapen trok. Hiervan zijn beelden verspreid op sociale media. Deze man is op dit moment voortvluchtig. In de uitzending van Team West en Opsporing Verzocht wordt zijn naam genoemd. Ook tonen wij foto’s van deze verdachte.

de 20-jarige Amsterdammer Tyrece Raoul Balbin

Een gedachte over “Foto’s verdachte getoond in opsporingsprogramma’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *