Groen licht voor Vreugdevuur Duindorp

Duindorp – Maandenlang hebben de organisatoren van Duindorp vreugdevuur zich ingezet om te zorgen dat ze dit jaar weer het nieuwe jaar in kunnen luiden mét een vreugdevuur. Een vreugdevuur die anders dan anders is, voorzien van de nodige vergunningen en regelementen. Een gebied dat voor de organisatie, totaal onbekend was en waar zij, naast hun eigen werkzaamheden, volledig voor in het diepe zijn gesprongen.

Vooral positieve gesprekken met gemeente, hulpdiensten en andere instanties hebben ervoor gezorgd dat de Organisatoren toch een vergunningsaanvragen in hebben kunnen dienen bij de gemeente Den Haag waar beide organisatie achter staan. zij zijn dan ook zeer dankbaar voor deze leermomenten.

Dit plan is meerdere malen beoordeeld en voorzien van adviezen. Zojuist is bekend geworden dat de vooruitzichten op vreugdevuren in de Haagse regio positief zijn. Ook Duindorp heeft te horen gekregen dat de gemeente het plan groen licht heeft gegeven, waardoor er een grote kans is dat het vreugdevuur er dit jaar weer is.

Ze hebben te horen gekregen dat ze een goed plan hebben, een plan die als basis dient voor niet alleen het vreugdevuur van dit jaar, maar ook voor de jaren in de toekomst, een plan waar zij verder op kunnen bouwen. Ook de ontheffingen, milieuvergunning en waterschapsvergunning zijn aangevraagd en ondertussen is het grote deel daarvan reeds goedgekeurd en gepubliceerd.

Met hun plan gaan zij terug in de tijd, een kleinere vuurstapel van 10m x 10m x 10m die volledig met de hand wordt opgebouwd. Uiteraard is dit een verschil met de stapels die voorheen opgebouwd zijn, maar de organisatoren zijn al blij dat ze het vertrouwen hebben gewonnen om er weer een groot feest van te maken.

Dat het een feest moet worden zijn wij als organisatie eensgezind over. Daarom focussen wij ons dit jaar nog wat meer dan voorgaande jaren niet alleen op de opbouw van de vuurstapel, maar vooral ook om de activiteiten voor iedereen en vooral de jeugd eromheen.

Allemaal goede vooruitzichten dus, maar we zijn er nog niet… zegt de Organisatie van het Vreugdevuur. Er zijn nog een aantal dingen waar wij keihard aan werken om te zorgen dat we vanaf 26 december 2020 op het strand kunnen staan. Zo hebben wij bijvoorbeeld net als iedere Nederlander te maken met COVID-19 en de richtlijnen daarvoor. Toch doen wij er alles aan om een protocol op te zetten en daarmee er voor te zorgen dat dit evenement veilig gaat verlopen.

Ook hier gaan zij weer hard aan werken en zijn positief ingesteld dat wij er samen met jullie voor gaan zorgen dat ook dit geen reden moet zijn om het feest dit jaar niet door te laten gaan.

18 gedachten over “Groen licht voor Vreugdevuur Duindorp

 • 07/07/2023 om 13:41
  Permalink

  I believe this web site has got some very superb information for everyone. “Philosophy triumphs easily over past evils and future evils but present evils triumph over it.” by La Rochefoucauld.

  Beantwoorden
 • 28/06/2023 om 08:44
  Permalink

  Great write-up, I?¦m normal visitor of one?¦s blog, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

  Beantwoorden
 • 30/03/2023 om 09:12
  Permalink

  Good post and straight to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you guys have any ideea where to hire some professional writers? Thanks 🙂

  Beantwoorden
 • 30/03/2023 om 08:51
  Permalink

  I’ve been surfing online greater than 3 hours as of late, but I by no means found any interesting article like yours. It’s lovely worth sufficient for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the internet will be much more helpful than ever before. “I thank God for my handicaps, for through them, I have found myself, my work and my God.” by Hellen Keller.

  Beantwoorden
 • 19/03/2023 om 10:12
  Permalink

  Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such wonderful info being shared freely out there.

  Beantwoorden
 • 18/03/2023 om 23:06
  Permalink

  Woah! I’m really loving the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get that “perfect balance” between usability and visual appeal. I must say you’ve done a superb job with this. Additionally, the blog loads super fast for me on Opera. Exceptional Blog!

  Beantwoorden
 • 16/03/2023 om 01:06
  Permalink

  Wow that was strange. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say wonderful blog!

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 06:00
  Permalink

  I’m not sure why but this weblog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 04:21
  Permalink

  Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely magnificent. I actually like what you’ve acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it smart. I can not wait to read far more from you. This is really a tremendous website.

  Beantwoorden
 • 03/03/2023 om 12:46
  Permalink

  Thank you for sharing excellent informations. Your site is very cool. I am impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the info I already searched all over the place and simply could not come across. What a perfect web site.

  Beantwoorden
 • 17/02/2023 om 12:44
  Permalink

  My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am concerned about switching to another platform. I have heard fantastic things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *