Arrestatieteam doet instap appartement complex aan Zeekant

Scheveningen – Het Arrestatieteam heeft vanavond een ‘instap’ gedaan in een appartement aan de Zeekant.De aanleiding was een telefoontje van een bewoner, rond negen uur, dat er zich in zijn appartement enkele inbrekers zouden bevinden en dat die in het bezit zouden zijn van een vuurwapen.Hierop is flink opgeschaald en is een aantal politie-eenheden en een arrestatieteam ter plaatse gegaan.Terwijl de omgeving van het appartementencomplex in de gaten werd gehouden en werd afgesloten, heeft het AT een ‘instap’ gedaan in het betreffende appartement. Daar troffen zij alleen de melder aan. Deze is aangehouden voor mogelijk het doen van een valse melding en/of overdracht aan de Opvang Verwarde Personen.Het gaat om dezelfde persoon die op 18 mei jongstleden bij een instap door het AT daar werd aangehouden. Ook toen zou er sprake zijn geweest van een vuurwapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *