19-jarige Rotterdammer omgekomen bij steekpartij op de Pier

Scheveningen De overlast waar Scheveningen al weken mee te maken heeft is vandaag tot een dieptepunt gekomen nadat een 19 jarige Rotterdammer neergestoken werdt op de Pier en daarna in het ziekenhuis is overleden.

Omstreeks 18:15 uur zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt naar een steekincident op de Pier. Op beelden die op social media rondgaan is te zien dat er een ruzie op het bovendek is ontstaan, waar ook een vuurwapen getrokken werdt.

Het slachtoffer is volgens de politie neergestoken en is op het benedendek ingezakt. De massaal uitgerukte hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, hebben getracht het slachtoffer ter plekke te behandelen aan zijn verwondingen. Hierna is hij, onder politiebegeleiding, met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Omstreeks 22:00 uur wist de politie op Twitter te vermelden dat het slachtoffer is komen te overlijden in het ziekenhuis.

Aan de hand van de beelden betrof het vermoedelijk een ruzie tussen rivaliserende groepen uit Amsterdam en Rotterdam, die eerder dit weekend ook al voor ophef rondom de Palace Promenade zorgden.

De politie roept getuigen op zich te melden via 112.

Een gedachte over “19-jarige Rotterdammer omgekomen bij steekpartij op de Pier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *