Politie schiet Man met hakbijl neer in Neptunusstraat

Scheveningen – De politie heeft donderdagavond een man neergeschoten, die met een hakbijl stond te zwaaien in de Neptunusstraat.

Het is nog onbekend wat precies is voorgevallen in de Neptunusstraat, maar volgens getuigen viel de verwarde man eerst een meerdere mensen lastig die op het bankje bij een Koffiehuis aan de stevinstraat een patatje aan het eten waren. Daarna vervolgde de verwarde man zijn weg de Neptunusstraat in en sloeg met een bijl meerdere ruiten en deuren kapot. Ook een toevallig passerende fietser moest het ontgelden.

Toen de gealarmeerde politie rond 18.40 uur ter plaatse kwam bleef de verwarde man dreigend richting de agenten. Ondanks herhaalde verzoeken om de hakbijl te laten vallen en een waarschuwingsschot in de lucht bleef de verwarde man zich dreigend gedragen. Hierop heeft de politie de man neergeschoten. De neergeschoten verdachte is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. De Rijksrecherche doet onderzoek naar het schietincident.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *