Nachtelijke zoekactie naar de vermiste surfer

Scheveningen – De autoriteiten zetten alles op alles om het lichaam van de vermiste surfer Mathijs te vinden.

Gisteren overdag sloeg de speurhond aan op een bepaald punt langs het noordelijk havenhoofd. Toen werd niets gevonden, maar er werd besloten om vannacht (bij laag water) nog een poging te doen. Dus om 01:00 ’s nachts verzamelden de zoekers zich weer.

Ook nu sloeg de hond aan. Er werd daarom weer gezocht tussen de blokken, aan de binnenkant van het havenhoofd.

Helaas wierp de zoektocht ook dit maal geen vruchten af; er werd geen stoffelijk overschot gevonden. Het kan Zijn dat de hond reageerde op de geur van bijvoorbeeld een dode zeehond. Na ongeveer 1,5 uur keerden de redders weer terug naar kazerne en huis.

4 gedachten over “Nachtelijke zoekactie naar de vermiste surfer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *