Meerdere Surfers in Problemen op zee

Scheveningen – vanavond is een groep van negen surfers in problemen gekomen op zee dit gebeurde rond kwart over zeven vanavond.

Twee van de surfers die zijn door de reddingsdiensten maandagavond uit het water bij het Noordelijk Havenhoofd zij zijn overleden. Dat bevestigt de politie. Naar drie andere surfers wordt nog gezocht. Bij de zoekactie is een derde surfer uit het water gehaald, deze persoon was aanspreekbaar, zo laat een woordvoerder van de Kustwacht weten.

De surfers kwamen maandag rond 19.15 uur op de zee voor Scheveningen in de problemen. Mensen alarmeerden de Kustwacht, die direct een grote reddingsoperatie opstartte. Ambulances, brandweer, KNRM en traumahelikopters en twee SAR Helikopters werden ingezet. De reddingswerkers konden drie surfers uit het water halen, waarvan er twee gereanimeerd moesten worden. De hulp kwam echter te laat en deze personen zijn ter plaatse overleden een derde persoon is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

©Duindorp online
©Duindorp online
©Duindorp online
©Duindorp online
©Duindorp online
©Duindorp online
©Duindorp online
©Duindorp online
©Duindorp online
©Duindorp online
©Duindorp online

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *