Fietser aangereden tijdens achtervolging

Duindorp – Tijdens een achtervolging van een personenauto is vanavond een fietser aangereden.

Een automobilist die rond half acht in de binnenstad van Den Haag een stopteken kreeg, heeft deze genegeerd en is er vandoor gegaan.

Hierop ontstond een achtervolging door meerdere politie-eenheden. Onderweg heeft de automobilist een fietser aangereden. Het is onbekend hoe het met de fietser gaat.

De achtervolging eindigde uiteindelijk in Duindorp, waar de automobilist op de kruising Duivelandsestraat/Pluvierstraat uit de bocht vloog en tegen een verkeerspaal en een geparkeerde auto tot stilstand kwam. Daarbij werd ook een ‘Hagenaartje’ geramd.

Hierop is de bestuurder door de politie aangehouden. De auto is door de politiekraan afgevoerd. Waarom de auto een stopteken kreeg en waarom de bestuurder er vandoor ging, is niet bekend.

Update 12-05-2020

Een man die maandagmiddag een rijverbod kreeg na rijden onder invloed, is na een achtervolging ’s avonds weer aangehouden. Hij reed met 120 km/u door de bebouwde kom in Den Haag en heeft daarbij ook een persoon aangereden. De Auto kwam in Duindorp tot stilstand toen de verdachte de macht over het stuur verloor de Verdachte is een 25-jarige man uit Den Haag.

Een gedachte over “Fietser aangereden tijdens achtervolging

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *