Dodenherdenking in Duindorp

Helaas heeft het coronavirus ook invloed gehad op de Dodenherdenking in Duindorp. Het Wijkberaad Duindorp heeft via Facebook een livestream verzorgt zodat iedereen thuis kon herdenken en het aangepaste programma online kon volgen. u kunt de video nogmaals bekijken via : https://youtu.be/6mtEI8YRlBc De herdenking startte met een boodschap van de voorzitter van het Wijkberaad Duindorp, Bob Schut erna volgde een sober programma gestart met de vlagceremonie, gevolgd door de Last post geblazen door Silvester Spaans. Dan een moment van stilte welke overgaat in het luiden van de klokken van de Prinses Julianakerk. Als afsluiting wordt er één krans gelegd namens alle bewoners uit Duindorp en is een krans aangeleverd door de Gemeente Den Haag.

Wijkberaad Voorzitter Duindorp, Bob Schut.
Silvester Spaans
Silvester Spaans
Silvester Spaans

2 gedachten over “Dodenherdenking in Duindorp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *