Samantha de Jong buiten levensgevaar

Samantha de Jong, vooral bekend als Barbie, is buiten levensgevaar. Dat heeft de politie vandaag bevestigd aan Shownieuws. De 30-jarige realityster belandde zondagavond in het ziekenhuis na een zeer ernstig Auto-ongeluk. Haar ex manager Jake Hampel stelde gisteren nog dat het nog maar de vraag was of ze het ongeval zou overleven.

Barbie, raakte zondagavond betrokken bij een ongeval op het Schenkviaduct in Den Haag. Ze zat als passagier in een auto waarvan de bestuurder de macht over het stuur verloor en tegen het hekwerk van het viaduct botste.

Er zou gisteren een medische update volgen over haar toestand, maar die bleek er echter niet te komen. ex Manager Jake Hampel liet eerder wel weten dat het nog maar de vraag was of Samantha dit zal overleven. ,,En als dat al het geval was, wat de blijvende schade zal zijn.”

Vandaag wordt duidelijk dat de realityster inmiddels buiten levensgevaar is, zo heeft de politie bevestigd aan Shownieuws Uitspraken over letsel dat Samantha de Jong mogelijk heeft opgelopen worden er niet gedaan.

Foto : Bob van keulen

3 gedachten over “Samantha de Jong buiten levensgevaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *