Samantha de Jong in kritieke toestand in het Ziekenhuis

Vandaag is bekend geworden dat Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, gisteravond zwaar gewond naar het ziekenhuis is gebracht na een ongeval op het schenkviaduct. Dit vertelde haar oud manager Jake Hampel aan Shownieuws.

De oud manager van Barbie bevestigd verder nog dat Samantha niet de bestuurder was van het voertuig en dat zij in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis ligt. “Maandag volgt er een medische update. De vraag is of ze het gaat overleven en als dit het geval is, of er blijvende schade zal zijn.”

Foto’s : Bob van Keulen, Sebastiaan Barel

5 gedachten over “Samantha de Jong in kritieke toestand in het Ziekenhuis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *