Handhaving rijdt zich vast

Een auto van het handhavingsteam uit stadsdeel Loosduinen heeft zich zaterdagmiddag vast gereden in het zand naast het zuidelijke havenhoofd. Net voor het parkeerterrein kwamen ze vast te staan in het mulle zand.

Omstanders hebben nog geprobeerd om te zorgen dat de auto op eigen kracht uit het zand kon komen ,maar dat mocht niet baten. Na een uur kwamen collega’s van de handhaving en hebben de auto losgetrokken uit het zand.

2 gedachten over “Handhaving rijdt zich vast

  • 12/04/2020 om 11:30
    Permalink

    Tja, je moet ook niet met een Fiat waar een Jeep logo het strand op gaan. Is al eerder fout gegaan. Dit is een consumentenauto met niet eens voldoende trekvermogen voor een kleine caravan. Een lelijke eend deed het beter. Maar weten die handhavers veel.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *